Kalastusopas vie sinut parhaille kalapaikoille

Etelärannikon kokenein kalastusmatkojen järjestäjä toivottaa kaikki kalastuksen harrastajat tervetulleiksi Apajamatkalle. Viemme sinut Etelä-Suomen parhaille kalapaikoille ja sinulla on erinomainen mahdollisuus saada kunnon vonkale siiman päähän. Vuosien rautainen kokemus sekä hyvät kalapaikat takaavat 100%:n saalisvarmuuden. Kunnia asianamme on tarjota upeita elämyksiä ja riemukkaita saaliskuvia.

Lähtöpaikat

Mökkimajoitus meren ranalla

Tasokas huvilamajoitus kauniissa saaristomaisemassa on kruunannut monet onnistuneet kalastusmatkat. Aina niin suositun saunomisen jälkeen retki huipentuu illalliseen, joka voidaan valmistaa juuri pyytämästänne tuoreesta kalasta. Meillä on tarjota useampi laadukas majoitusvaihtoehto läntisen Suomenlahden alueella.

Majoitus ja kokous

Kalastusoppaanne

Ari Paataja

Järjestämme kalastusmatkoja -emme maakuntamatkoja tai pussihyppelyä. Me kalastamme

Hi Ari,
How are you? It was very nice to be back again in Finland the weekend of 28/29 September(together with Juha and Matti), really very nice fishing again! Did you catch some nice pikes the last weeks? Attached please find the picture you made of us in front of the cabin, very nice! And a picture of me with a pike we caught!
Moi moi,

Jornt .

Moi Ari!
Ja kiitos hyvin järjestetystä kalareissusta. Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Välittänet kiitokset emännälle erinomaisesta ateriakokonaisuudesta ja oppaallemme hyvin menneestä päivästä merellä. Oikein hyvää kevättä ja Wappua sinulle. Ystävällisin terveisin Ykköskuljetus Oy

Marko .

Aapelin reissut ovat poikkeuksetta huippuluokkaa.
Huomioon otettavaa on että Ari on koko ikänsä ollut ”ammattikalastaja” vapavälinein. Keksii joka reissu jotain uutta. Lähinnä kokemukseni liittyy taukan kalastukseen. Muita suositeltavia ovat Jouni Rauha ja Tapio Nylund. Nämä operoivat Iniö-Uki sektorilla.
Paataja silti ykkönen !!!(…kun mä ite en järjestä reissuja…).

Jari Suomalainen .

Sen minkä tiedän, ei ole pahaa sanottavaa. Huumoria piisaa, eikä aika tule todellakaan pitkäksi. Elvistely ei kuulu repertuaariin.

Åke Sundberg .

Hei
Kiitos järjestelyistä! Kalastusmatka meni loistavasti, kalaa tuli ja kippari oli erittäin hyvä.

Kirsi Fröberg .

Hei Ari,
kiitokset taas kerran makeesta reissusta, laskukin tuli ja on juuri niinkuin sovittiin – arvaa kuka häviää pokerissa ensi kerralla !
Yst. Terv.

Timo Lahdensivu.

Lähde nyt kalastamaan

Etelärannikon kokenein kalastusmatkojen järjestäjä toivottaa kaikki kalastuksen harrastajat tervetulleiksi suosituille Apajamatkoille.

Ota yhteyttä