Testimonials

Hi Ari,
How are you? It was very nice to be back again in Finland the weekend of 28/29 September(together with Juha and Matti), really very nice fishing again! Did you catch some nice pikes the last weeks? Attached please find the picture you made of us in front of the cabin, very nice! And a picture of me with a pike we caught!
Moi moi,

Jornt .

Hei Ari,
Kiitokset onnistuneesta kalareissusta Tammisaaressa teille kaikille loistaville oppaillemme!
Mallisuoritukseksi illan hämärässä fileroimasi hauen söin eilen perheeni kanssa, ja ruodoton se tosiaan oli!
Saas nähdä pystynkö koskaan toistamaan suoritusta itse.

Yst. Terv. Teijo .

Moi Ari!
Ja kiitos hyvin järjestetystä kalareissusta. Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Välittänet kiitokset emännälle erinomaisesta ateriakokonaisuudesta ja oppaallemme hyvin menneestä päivästä merellä. Oikein hyvää kevättä ja Wappua sinulle. Ystävällisin terveisin Ykköskuljetus Oy

Marko .

Moi Ari,
Kiitos vielä lauantain kalaretkestä. Teemu on vieläkin 7. taivaassa.
Jos muistat niin lähettäisitkö sen ottamasi kuvan kuhasta, Teemusta ja minusta.
Liitteenä muutama kuva.

Ville .

Hei Ari,
kiitokset taas kerran makeesta reissusta, laskukin tuli ja on juuri niinkuin sovittiin – arvaa kuka häviää pokerissa ensi kerralla !
Yst. Terv.

Timo Lahdensivu .

Hei
Kiitos järjestelyistä! Kalastusmatka meni loistavasti, kalaa tuli ja kippari oli erittäin hyvä.

Kirsi Fröberg .

En ole virallisesti reissussa(asiakkaana) hänen kanssaan ollut, mutta muuten.
Uskoisin, että hänen kanssaan kuha ja ahven puolesta varsinkin oppii paljon.
Pilotti Paataja on muutenkin seuramies ja päinvastoin kuin monet “huippukalastajat”, mun mielestä se “titteli” ei ole noussut vielä Arin kalahattuun.

Jiihoo .

Kiitos, me viihdyimme oikein mainiosti! On ollut mukavaa kertoa kalajuttuja täällä päässä. Ei sitä ihan joka likka eikä poikakaan ole Särkisalosta, eikä muualtakaan niin paljon ahventa ja kuhaa nostanut, kuin me siellä teidän isännöiminä (jostain syystä mainitsematta on jäänyt oma henkilökohtainen kalasaalis ;)) Ohessa mm. kuva voittajakalastusseurueen kapusta ja peränpitäjästä. Kiitos vielä, reissusta jäi oikein hyvät fiilikset!Iloisin terveisin,

Olvi /Katja .