Veneet 2018-01-29T12:25:01+00:00

Veneet

Silver Eagle-heittokalastusveneet

Silver Eagleon arvostettu alumiinirunkoinen vene jossa on lasikuitusisus. Veneen pituus on 6,3 metriä ja leveys 2,4 m. Vene kulkee kovassakin aallokossa erittäin pehmeästi. Se on erittäin vakaa ja siinä on hyvät heittotilat neljälle kalastajalle.  Silver Eagle on suosituin venemalli kalastusoppaiden keskuudessa Suomessa. Näitä veneitä meillä on käytössä neljä kappaletta. Ari Paatajan hiilikuidunmustassa DC (dualconsole) veneessä on moottorina 2 x 50 hp Suzukit. Toisessa DC Eaglessa on 90 hevosvoimaa, kolmannessa CC (center console) Eaglessa 2 x 60hp ja neljännessä CC Eaglessa 140hp Suzuki. Tuplamoottorit ovat vain yksi esimerkki pitkälle viedyistä turvanäkökohdistamme.

Vetouisteluveneet

Lohenkalastukseen suosittelemme FinnmasterPIlot venettä. Seitsenmetriseen etuhytilliseen veneeseen mahtuu kipparin lisäksi viisi kalastajaa. Veneessä on kaikki viimeisimmät uisteluherkut. Finnmasteria liikuttaa 150 hevosvoiman Suzuki. Tällä kelpaa lähteä avomerelle lohen pyyntiin!

Merisaurus

Kun haluat kuulla laineiden liplatusta ja meridieselin hypnoottista kiireetöntä puksutusta, suosittelemme kyytiä katetulla 9,5 metrisellä saaristolaisveneellä, Merisauruksella. Veneeseen mahtuu mukaan peräti yhdeksän henkeä. Veneessä on kaikki mukavuudet. Kipparin savukampelat, saaristolaisherkut sekä mainiot jutut Porkkalan merihistoriasta ovat olleet monen reissun huipentumia.

Lund

Amerikkalainen Lund on nimen omaan kalastukseen tehty vene. Jokainen yksityiskohta huokuu laatua. Käytössä on erikoisempi käsiohjattava 100hp Thiller- malli. Kippari ohjaa venettä takana BigThiller-kahvasta ja kun pulpetti jätetään pois, niin lattialle tulee yllättävän paljon lisää tilaa kalastukseen!