Apaja standardi

Apaja Standardi on korkein laatuluokituksemme. Tunnuslauseemme - Apajamatkoilla kalastat pintaa syvemmältä - kertoo mistä Apajamatkojen laatustandardissa on kysymys. Järjestämme kalastusmatkoja -emme maakuntamatkoja tai pussihyppelyä. Me kalastamme.

Kalastusoppaaksi voi ryhtyä jos omaa riittävät kalastustaidot sekä hoitaa lain vaatimat luvat. Osaamistaan voi syventää suorittamalla kalastusoppaan ammattitutkinnon. Kalastusoppaan tärkein taito on kuitenkin vuosien kokemuksen tuoma kyky lukea vesiluontoa niin että asiakkaiden siimat ovat kireällä. Vaikka kalastusopas ei itse kalasta, saaliin saaminen riippuu oppaan omista kalastustaidoista ja hänen kyvystään opettaa tuota tietämys asiakkaille.

Apaja Standardin saamiseksi on oltava erinomaiset ammattinäytteet eri kalastusmuotojen osaamisesta, kyvystä tulla erilaisten asiakkaiden kanssa toimeen ja huomioida näiden tarpeet, sekä taidosta liikkua turvallisesti vesillä.

Apajamatkalla pääset etelärannikon taitavampien kalamiesten johdolla kalaan. He ovat tunnettuja, tunnustettuja ja Merenkulkuhallituksen hyväksymiä oppaita. Heillä on vuosien tuoma kokemus eri kalojen pyyntimenetelmistä ja erinomainen paikallistuntemus apunaan, kun he vievät asiakkaitamme kalaan.

Apaja Standardi takaa asiakkaalle laatuluokan kalastusta ja parasta vastinetta rahoille. Vuosien varrella hankittu rautainen ammattitaito näkyy suoraan asiakkaan saamassa saaliissa ja palvelun sujumisessa ja siitähän asiakas on maksanut.