Veneemme

Silver Eagle-heittokalastusveneet

Silver Eagle on arvostettu alumiinirunkoinen vene jossa on lasikuitusisus. Veneen pituus on 6,3 metriä ja leveys 2,4 m. Vene kulkee kovassakin aallokossa erittäin pehmeästi. Se on erittäin vakaa ja siinä on hyvät heittotilat jopa neljälle kalastajalle. Veneeseen mahtuu kippari + 6 asiakasta, mutta täyslastia emme suosittele kuin sisälahtien uisteluun. Heittokalastuksessa enimmäissuositus on kippari + 4 asiakasta. Tämä tilava vene on suosituin venemalli kalastusoppaiden keskuudessa Suomessa.

Silver Eagle- veneitä on käytössä neljä kappaletta. Ari Paatajan hiilikuidunmustassa "Savage gear" DC veneessä on moottorina 2 x 50 hp Suzukit. Toisessa DC Eaglessa on 90 hevosvoimaa, kolmannessa CC Eaglessa 2 x 60hp ja neljännessä CC Eaglessa 140hp Suzuki. Tuplamoottorit ovat vain yksi esimerkki pitkälle viedyistä turvanäkökohdistamme.

Vetouisteluveneet

Lohenkalastukseen suosittelemme Finnmaster PIlot venettä. Seitsenmetriseen etuhytilliseen veneeseen mahtuu kipparin lisäksi viisi kalastajaa. Veneessä on kaikki viimeisimmät uisteluherkut. Finnmasteria liikuttaa 150 hevosvoiman Suzuki. Tällä kelpaa lähteä avomerelle lohen pyyntiin!

Merisaurus

Kun haluat kuulla laineiden liplatusta ja meridieselin hypnoottista kiireetöntä puksutusta, suosittelemme kyytiä katetulla 9,5 metrisellä saaristolaisveneellä, Merisauruksella. Veneeseen mahtuu mukaan peräti yhdeksän henkeä. Veneessä on kaikki mukavuudet. Kipparin savukampelat, saaristolaisherkut sekä mainiot jutut Porkkalan merihistoriasta ovat olleet monen reissun huipentumia. Veneestä kalastettaessa suosittuja kalastusmuotoja ovat olleet ahventen pohjaonginta sekä heittokalastus. Merisauruksen matkoilla heittokalastusta harjoitetaan myös saarten rannoilta ja antaapa kippari myös saalistakuun hopeakylkisten kalojen pyynnissä. Silakkalitka on nimittäin verraton pyyntiväline!

Lund

Amerikkalainen Lund on nimen omaan kalastukseen tehty vene. Jokainen yksityiskohta huokuu laatua. Käytössä on perinteinen pulpettimalli tai sitten erikoisempi käsiohjattava Thiller- malli. Kun pulpetti jätetään pois, niin lattialle tulee yllättävän paljon lisää tilaa kalastukseen!

Silver Eagle Pro Guide "Savage Gear"

Silver Pro Guiden sisätilat

Tuplasuzukit - varmaakin varmempaa

Silver Eagle DC + 90 hp

Silver Eagle CC + 2 x 60hp

Silver Eagle + 140 hp Suzuki

Merisaurus

Lund