Majoitus

Läntisen Suomenlahden kovimmat kalajutut kerrataan näissä tiloissa!

Moni kalastusmatka on huipentunut hyvässä seurassa saaristolaishenkisessä illallispöydässä. Kalastuspakettimme pitävät sisällään useita erihintaisia vaihtoehtoja kokousta, illanviettoa tai yöpymistä varten. Merenrantahuvilat ovat tasokkaita ja täyttävät myös yritysvieraiden vaatimukset. Vinkkejä siitä, mitä kaloja minkäkin huvilan lähivesiltä löytyy, saa seuraavasta luettelosta. Katso majoitusluettelosta sinulle mieluisin vaihtoehto ja pyydä kokous-/ kalastusmatkasta meiltä tarjousta yhteydenottokaavakkeella.
  Paikkakunta Matka Helsingistä
Villa Vitsand,Villa Patrons, Artalli Porkkala 45km
Torrharun, Villa Trollberg Inkoo 70km
Tammisaaren Kaupunginhotelli, Gullö, Stora Mistö, Villa Ida Tammisaari 90km
Apajalahti,Ylöstalo Särkisalo 140km
Hotelli Kasnäs Kemiö 170km

Apajalahti, 8:lle kalamiehelle oiva majoitus!

Upea huvilamme sijaitsee Tenholassa, Särkisalon itäpuolella. Paikka on totisesti kalamiesten mieleen, minkä huomaa jo huvilan sisustuksesta. Seiniä somistavat vanhat kalastusvälineet, kala-aiheiset maalaukset sekä täytetyt kalat. Paikka on todella rauhallinen, sillä huvila sijaitsee oman lahden perällä ja se rajautuu suureen Natura-alueeseen. Päärakennuksessa on neljä kahden hengen huonetta ja saunarakennuksessa tilapäismajoitustilaa kahdelle. Huvilassa on kaikki mukavuudet. Tarvittaessa ruokatarjoilu.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, kuha, ahven, siika
 • Vuorokausivuokra 650 eur, viikkovuokra 2200 eur, vuodevaatteet 12 eur/hlö.

Villa Vitsand

Hiekkapohjaisen rauhallisen poukaman perällä Porkkalanniemen itäreunalla sijaitsee vuonna 1999 rakennettu Villa Vitsand. Huvilassa on kolme kahden hengen huonetta joihin mahtuu 6 henkeä (lisä kerrossängyillä 10). Vieressä pienempi huvila jossa 2 huonetta ja sängyt neljälle (lisä kerrossängyillä 6). Kokous ja saunatilat. Hyvät kokoustilat päiväkokousta varten max. 20 hengelle. Kaikki mukavuudet. Villa Vitsandin herkullinen mény koostuu riistasta, kalasta sekä muusta lähiruuasta.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Meritaimen, siika, ahven, hauki, lohi
 • Hintaesimerkkinä kalamatkan jälkeinen illanvietto, joka maksaa (tilavuokra + sauna + 4 pyyhettä) 427e. Herkullinen riistaillallinen 32e/ hlö.

Villa Patrons

Porkkalan niemen länsipuolella sijaitsee erittäin kookas (386 neliömetriä) kelohonkainen edustushuvila, Villa Patrons. Upealta ilta-aurinkoon avautuvalta terassilta avautuu näköala sisälahdelle, missä kuhat odottavat pyytäjiään.
Kokoustiloja 5-25 hengelle ja lisäksi tilava sauna. Isollekin ryhmälle soveltuva päiväkokouspaikka noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.
 • Lähivesien kalat tärkeysjärjestyksessä: Kuha, ahven, hauki, meritaimen, siika
 • Tilavuokra 10 hengen illanviettoa varten. Sis. ruokailu & sauna alk. 67e / hlö

Artalli

Artalli on kokous- ja tilausravintolaksi kunnostettu vanha talli, jonka terassilta ja saunarannan paljusta avautuu upeat näkymät Vikträsk järven yli. Ohjelmanumerona järjestämme matkan Pikkalanlahden kuhapaikoille. Matka on oma seikkailu sinänsä, sillä ajamme veneillä kapeaa jokea pitkin merelle. Huipputason keittiömestari Henrik Rehbinder loihtii saaliista maittavan illallisen sillä välin kun kalapäivän jännittäviä tapahtumia kerrataan saunan löylyssä. Verraton päivämatkakohde, jossa on mainiot kokous-ja saunatilat. Salissa 54:lle hengelle, tallin ylisillä 80:lle hengelle ja terassilla 30:lle.
 • Lähivesien kalat tärkeysjärjestyksessä: Kuha, hauki,ahven, siika, meritaimen.
 • Pyydä tarjous kokouspäivästä jota on kevennetty kalastusmatkalla tai voimme järjestää kalastuspäivän päätöksen Artalliin, missä on sauna ja illallinen kalamiehiä odottamassa.

Torrharun

Inkoon ja Porkkalan välissä aivan avomeren laidalla sijaitsee pieni Torrharunin saari. Majoitustilaa on kahdeksalle hengelle, kokoustilat noin kymmenelle. Todellinen ulkosaariston piilopirtti jossa ajan taju unohtuu.
Paikan lämpimästä hengestä, mainiosta ruoasta ja vieraanvaraisuudesta vastaavat Eva ja Gunilla Wikstörm. Kaikki mukavuudet. Ruokatarjoilu sisältyy hintaan.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Meritaimen, hauki, ahven, siika, kuha, lohi
 • Yöpyminen Torrharunin saarella 5 hengelle sisältäen majoituksen, illallisen, saunan ja aamupalan maksaa 120e/ hlö.

Tammisaaren Kaupunginhotelli

Tämä viehättävä hotelli sijaitsee kahden minuutin kävelymatkan päässä satamasta, josta lähdemme kalamatkalle. Venematkasta ei tarvitse tulla pitkä, sillä jo 3 minuutin päästä olemme kymmenkiloisten haukien asuinalueella. Hotelli on aivan Tammisaaren rantabulevardin varrella, joten kalamatkan ja hotellin illallisen jälkeen on oiva mahdollisuus tutustua myös kaupungin iltaelämään. Hotellista löytyy monen tyyppistä kokoustilaa ja majoitusta.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, ahven, kuha, meritaimen, siika
 • Majoitushinnat alkaen yhden hengen huoneissa 90e/ vrk. Lisäksi löytyy kahden hengen huoneita myös merinäköalalla. Huoneiden parhaimmistoa edustaa Suite I, 42 neliömetriä ja kaksi erillistä huonetta 199 e/vrk. Talon hienoin huoneisto on 60 neliön omalla saunalla varustettu 2 makuuhuoneen Tammisaari Suite -310e/vrk.

Gullö Gård

Kun majoitut Gullön kartanossa sinua ympäröi rehevät lehtimetsät ja vanha maatilamiljöö. Gullön saari sijaitsee Tammisaaren eteläpuolella ja sinne on ajoyhteys Skåldön lossirannan kautta. Kartanon rakennuksista erityisesti rannan lähellä sijaitseva Bränneriet tarjoaa edullista majoitusta kalastaville ryhmille. 86 neliömetrin
kaksikerroksisessa talossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta. Talossa on kaikki välineet omatoimista ruoanlaittoa varten, mutta emännältä kannattaa kysyä myös mahdollisuudesta nauttia illallista läheisessä tilausravintolassa, Gullön Krouvissa.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, ahven, kuha, meritaimen, siika
 • Talon vuorokausivuokra 150e ei sisällä liinavaatteita, jotka tilataan erikseen. Viikonloppu maksaa 480e. Erillinen varsin uusi ja edustava saunarakennus on 80 metrin päässä, saunasta eri maksu.

Mistö

Noin kymmenen kilometriä etelään Tammisaaresta sijaitsee Baggön satama. Sinne kokoonnumme kun pidämme tukikohtanamme Stora Mistön saaressa sijaitsevat huvilat. Valittavana on vuonna 1999 valmistunut 240 neliön Jugendhaus (max. 10 henkeä)tai pienempi 90-neliön huvila, Panorama, johon mahtuu noin 6 henkeä. Huviloissa on kaikki mukavuudet. Tarvittaessa ruokatarjoilu.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, ahven, meritaimen, kuha, siika

Villa Ida

Rauhaisan Bromarvin kylän kupeessa sen pohjoiseen avautuvan lahden rannalla sijaitsee historiallinen, vuonna 1904 rakennettu Villa Ida. Talo peruskorjattiin 1996 ja näin herätettiin henkiin Bromarvin sadan vuoden takaiset pensionaattiajat. Huvilassa on 160+20 neliömetriä ja siinä on viisi huonetta, kolme WC:tä ja kolme suihkua. Maksimi majoitusmäärä on 13 henkeä. Villa Ida on TV-vapaa alue, mutta radio löytyy!
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, kuha, ahven, meritaimen, siika

Ylöstalon huvilat, monta huvilaa vuokrattavana!

Särkisalo on tunnettu suurista hauistaan. Suomen ennätyshauki saatiin saaliiksi aivan huviloiden läheltä ja joka vuosi nousee useita yli kymmenen kilon kaloja. Särkisalon syvät ja sameat vedet ovat myös kuhavesinä vertaansa vailla.
Särkisalon saaren länsirannalla sijaitsee Ylöstalon maatila, joka tarjoaa monen tyyppistä majoitusta & kokoustilaa. Vuonna 1996 valmistuneissa 90-neliön Isossa Keisarissa ja Näsinlinnassa on kummassakin 2 x 2 hengen huoneet sekä parvella tilaa jopa neljälle kalamiehelle. Oman sataman lähellä sijaitsee 80 neliön Keisarinna-huvila sekä 30 neliön Pikku-Keisari.
Vuonna 2008 valmistui hieno Villa Meri isompia yritysryhmiä varten. Voimme järjestää seminaarin upeissa maisemissa ja sen jälkeen mennään usemman oppaan opastamina kalaan. Kun kalat on nostettu onkin aika siirtyä notkuvien herkkupöytien ääreen.
Huviloissa on kaikki mukavuudet. Tarvittaessa ruokatarjoilu.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, kuha, ahven, meritaimen, siika
 • Vuorokausihinta huvilalle alk.250e.

Hotelli Kasnäs

Kemiön saaren eteläkärjen upeilla kallioilla sijaitsevat Hotelli Kasnäsin verrattomat majoitustilat. Rinnemaastoon on rakennettu 6 erillistä rakennusta, joissa majoitustilaa yhteensä 60 hengelle. Kussakin huoneessa on oma suora uloskäynti. Kalastuspäivän jälkeisiä neuvotteluja varten suosittelemme rantasaunan kokoustilaa. Kokouksen jälkeen kutsuu sauna, meri, lämmin kylpy puisessa saaristolaistynnyrissä sekä herkullinen illallinen.
 • Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä: Ahven, hauki, meritaimen, siika, kuha
 • Majoitushinta alk.88e / hlö 2 hengen huoneissa sisältäen aamupalan

River & Hut

Hiidenveden ja Lohjanjärven yhdistävän joen rannalla sijaitsee River & Hut-huvila. Huvilalta pääsee kummalle tahansa järvistä jotka ovat kuuluisia kuhakannoistaan, mutta myös ahventa ja haukea on hyvin saatavilla. Kalastustekniikoista etenkin heitto- ja vertikaalijigaus ovat suosituimpia. Tämä kohde sopii parhaiten neljälle hengelle, jotka mahtuvat hyvin yhteen opasveneeseen. Huvila on täysin kunnostettu vuonna 2009 ja tarjoaa oivan majasijan niin pienimuotoista kokousta, kuin myös kalastusmatkaa varten.
 • Lähivesien kalat tärkeysjärjestyksessä: Kuha, ahven, hauki

Pohjolan Tuvat

Etelä-Suomen mahtijärvi, Lohjanjärvi, on todellinen kala-aitta. Erityisen kiinnostavaksi sen tekee sen hyvät kuhakannat, joita pyydämme pääasiassa heitto- ja vertikaalijigaamalla. Järven lounaiskulmassa lähellä laskujoen suuta, sijaitsee erittäin korkeatasoinen majoituspaikka, vuonna 2005 valmistunut Pohjolan Tuvat. Rivitalomaisessa kelohonkaisessa huvilassa on kolme eri huoneistoa, joihin mahtuu jokaiseen majoittumaan jopa 8 henkeä. Huoneistot ovat täysin varusteltuja, hyvällä maulla sisustettuja ja jokaisesta on hieno näköala alarinteessä kimmeltävälle Lohjanjärvelle. Tämä sopii vaikkapa todella suurellekin ryhmälle kokouksen pitoa varten, jossa ohjelma-aktiviteettina on kalastus.
 • Lähivesien kalat tärkeysjärjestyksessä: Kuha, ahven, hauki

Villa Trollberg

Inkoon Korssundet-salmen lähellä sijaitseva Trollberg on valmistunut vuonna 2005. Se tarjoaa paljon majoitustilaa, joten voimme sinne majoittaa jopa 3 veneellistä eli 12 henkeä. 177 neliön laadukkaasti rakennetussa huvilassa on 4 x 2hh sekä parvi. Lisämajoitustilaa pihan aitassa. Erillinen sauna sijaitsee alarinteessä. Tältä huvilalta ei ole mitään syytä poistua pitkän matkan päähän sillä hyvät ottipaikat sijaitsevat aivan näköetäisyydellä. Täydellinen keittiö omaan kokkaamiseen, mutta paikalle on tilattavissa myös ruoat pitopalvelusta.
 • Lähivesien kalat tärkeysjärjestyksessä: Hauki, kuha, ahven, siika

Apajalahti päärakennus

Apajalahti sauna

Apajalahti olohuone

Apajalahden rantagrilli

Apajalahden terassimakuuhuone

Apajalahden keittiö

Villa Vitsand

Villa Vitsand sopii kokouksiin

Villla Patrons

Villa Patrons sisäkuva

Artallin saunamaisemaa

Artalli kattaus

Torrharun saari

Torrharunin ruokapöydän maisemat, Torrharun sisäkuva.

Kaupunginhotellin Suite

Kaupunginhotellin yksiö

Gullön Bränneriet

Stora Mistö Jugendhaus

Stor Mistö Jugendhaus sisältä

Stora Mistö Panorama

Villa Ida mereltä

Villa Idan sali

Ylöstalon Isokeisari

Ylöstalon Pikkukeisari

Ylöstalon seminaarikartano

Ylöstalon Keisarinna

Kasnäs hotellihuone

Kasnäs satama

River & Hut Väänteenjoen rannalla

River & Hut'in kodikasta tunnelmaa

Pohjolan tuvat Lohjanjärven äärellä

Jokaisessa "tuvassa" upea sisustus

Villa Trollberg Inkoon Korssundet

Villa Trollbergin terassilta on näkymä suoraan kalapaikoille

Villa Trollbergin avaran olohuoneen ilmavuutta...