Asiakkaiden mielestä

Hi Ari,
How are you? It was very nice to be back again in Finland the weekend of 28/29 September(together with Juha and Matti), really very nice fishing again! Did you catch some nice pikes the last weeks? Attached please find the picture you made of us in front of the cabin, very nice! And a picture of me with a pike we caught!
Moi moi,
JorntKaunis, sydämellinen ja lämmin kiitokseni upeasta ja hyvin valmistellusta lohimatkasta Namsosissa! Se, että saalis jäi vähäiseksi, ei vaikuta millään lailla siihen tunteeseen, joka vieläkin on vallalla mielessäni matkamme jälkeen. Vaimoni taitaa kohta saada lievän myrkytyksen ko. reissua kohtaan, siksi paljon hän on kuullut siitä jo tässä vaiheessa.

Itse useita erilaisia matkoja järjestäneenä tiedän hyvin, kuinka paljon tuollainen vaatii valmistelutyötä ja miten tietynlainen jännitys on kaiken aikaa mielessä; meneekö kaikki hyvin, eihän satu mitään vahinkoja, mitä vieraat ajattelevat, toimiiko hotelli niin kuin on sovittu jne. jne. jne. Toivottavasti nukuit levollisen yön eilisen ja tämän päivän välillä, ainakin sellaisen olit ansainnut. Kaikki toimi todella erinomaisesti.

Näin voin vakuuttaa, sillä huomasin jossain vaiheessa ja hetkittäin asettuvani vanhasta muistista ikään kuin isännän rooliin, enkä todellakaan löytänyt mitään, mikä olisi puuttunut tai mennyt pieleen. Soutajat olivat mukavia, hotelli toimi hyvin, joki oli komea kuten myös maisemat ja mikä parasta tunnelma oli katossa kaiken aikaa. Uskon, että matka jäi jokaisen mieleen yhtenä elämän huippuhetkistä.
Heikki MHei Ari,
Kiitokset onnistuneesta kalareissusta Tammisaaressa teille kaikille loistaville oppaillemme!
Mallisuoritukseksi illan hämärässä fileroimasi hauen söin eilen perheeni kanssa, ja ruodoton se tosiaan oli!
Saas nähdä pystynkö koskaan toistamaan suoritusta itse.
Yst. Terv. TeijoHei Ari,
kiitokset taas kerran makeesta reissusta, laskukin tuli ja on juuri niinkuin sovittiin - arvaa kuka häviää pokerissa ensi kerralla !
Yst. Terv.
Timo LahdensivuKiitos, me viihdyimme oikein mainiosti!
On ollut mukavaa kertoa kalajuttuja täällä päässä. Ei sitä ihan joka
likka eikä poikakaan ole Särkisalosta, eikä muualtakaan niin paljon
ahventa ja kuhaa nostanut, kuin me siellä teidän isännöiminä (jostain
syystä mainitsematta on jäänyt oma henkilökohtainen kalasaalis ;))
Ohessa mm. kuva voittajakalastusseurueen kapusta ja peränpitäjästä.
Kiitos vielä, reissusta jäi oikein hyvät fiilikset!
Iloisin terveisin,
Olvi /KatjaMoi Ari!
Ja kiitos hyvin järjestetystä kalareissusta.
Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Välittänet kiitokset emännälle erinomaisesta ateriakokonaisuudesta ja oppaallemme hyvin menneestä päivästä merellä.
Oikein hyvää kevättä ja Wappua sinulle.
Ystävällisin terveisin
Ykköskuljetus Oy
MarkoMoi Ari,
Kiitos vielä lauantain kalaretkestä. Teemu on vieläkin 7. taivaassa.
Jos muistat niin lähettäisitkö sen ottamasi kuvan kuhasta, Teemusta ja minusta.
Liitteenä muutama kuva.
VilleHei!
Ja kiitos haukivideon hyvien vinkkien. Saimme yhdessä kaverini kanssa äitienpäivänä Nauvon vesiltä ennätys hauet! Omani painoi 4.1kg ja kaverini iso haukimamma 15.1kg .Pituutta 15kg:lle kertyi 110cm. Että näinkin voi käydä, vaikka "syöntitaulukon" mukaan kala ei ollut syönnillään. Hauista saatiin hyviä kuvia näppärällä digikameralla, jonka olin juuri hommannut reissua varten. Viikonloppuna yhteensä 12 haukea joista suurin osa oli pieniä kilon tai pari- luokkaa.
Terveisin
Jami HeinoMoikka,
Suomenlahden Uistelijoiden (400 jäsentä) kevätkokouksessa jaettiin pokaalit seuran 2002 isoimmista kaloista hauki-, lohi, taimen- ja kuha-sarjoissa. 10 kilon hauella hoidin pystin kotia! Suurkiitokset kuuluvat myös teille tästä kalasta.Ari, hoidetaan pysti kotia tänäkin kesänä!
Avovesiä odotellessa,
Kimmo RouhiainenHei
Kiitos järjestelyistä! Kalastusmatka meni loistavasti, kalaa tuli ja kippari oli erittäin hyvä.
Kirsi FröbergHei Ari !
Kiitokset loistavan matkan järjestämisestä.
Kaikkien mielestä matka meni todella hyvin.
Saimme kalaa, ilmat suosivat, opas ammattilainen, ruoka maukasta sekä
puitteet loistavat.
Välittänet kiitokset myös Amille ja Peterille.
Kiitos,
Marko SaloHei !
Olemme erittäin tyytyväisiä 24.8. järjestettyyn kalastusretkeen ja Villa Vitsandin antimiin sen jälkeen. Olen saanut meillä ainoastaan positiivista palautetta retkestä ja erityisesti kaikista kalaoppaista (ammattitaitoisia ja valmiita opastamaan kaikessa). Villa Vitsand ja ruoka olivat juuri oikeat tilaisuuteen ja palvelu erinomaista. Voitko välittää heille kiitoksemme ! Myös neuvomasi bussikuljetus Taxibus Bjarne Korhonen toimi todella hyvin.
Erinomainen sää kruunasi retkemme !
Hyvää syksyn jatkoa !
Ystävällisin terveisin,
Marja Leino

Netistä poimittua 4.3.2005

Löytyykö teiltä kokemuksia Paatajan järkkäämistä kalastusmatkoista, jos löytyy niin millaisia fiiliksiä reissusta jäi, oliko sellanen reissu mitä odotitte, opitteko uutta, tuliko kalaa?
MerirulesEn ole virallisesti reissussa(asiakkaana) hänen kanssaan ollut, mutta muuten.
Uskoisin, että hänen kanssaan kuha ja ahven puolesta varsinkin oppii paljon.
Pilotti Paataja on muutenkin seuramies ja päinvastoin kuin monet "huippukalastajat", mun mielestä se "titteli" ei ole noussut vielä Arin kalahattuun.
JiihooTaisi olla vuosi 1998 kun kävin ekalla Apajamatkojeni reissulla. Sen jälkeen vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ikinä ei kukaan ole jäänyt ilman kalaa, vaikka mukana on ollut asiakkaita joilla oli kyseessä se ensimmäinen kerta kun vapaa pidettiin kädessä.
Ville ValtonenSen minkä tiedän, ei ole pahaa sanottavaa. Huumoria piisaa, eikä aika tule todellakaan pitkäksi. Elvistely ei kuulu repertuaariin.
Åke SundbergOlen ollut useita kertoja Arin kanssa reisussa ja taas on pari päivää varattuna kevääksi. Aina on ollut hauskaa, uutta on oppinut joka kerta ja kalojakin on tullut kiitettävästi. Todella mukava ja reilu tyyppi, voin ehdottomasti suositella.
TapiovVuosi sitten keväällä Paatajan reissulla kuhaa jigaamassa. Uutta oppi ja kalaa tuli, oma enkka meni uusiksi. Voin vilpittömästi suositella, loistokaveri ja mahtava reissu! On myös erinomainen kokki, wokissa duunattu thai-kuha jäi hyvin mieleen...
Marko seppänenKalamies ja opas sieltä parhaasta A-ryhmästä.
Terveiset Arille Kankaanpäästä.
Dcdc, - eero -Kerran olen ollut Arin Apajamatkoilla. Kivaa oli ja enkat paukkui! Suosittelen lämpimästi. Kalan perkaus ja muu sujui vaivatta ja siinä veneen keulapenkillä oli kiva kammeta haukia veneeseen! Terveisiä vaan.
Eero LampinenOlen ollut muutaman kerran mukana ja ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Asiantuntemusta löytyy, välineet huippuluokkaa ja asiakkaan toiveita kuunneellaan joka tilanteessa. Kokenutkin kalamies oppii varmaan joka reissulla jotain uusia jippoja. Ainoa miinus, että kovin halpa ei ole...
IiroHyvä on harvoin halpa
paras ei koskaan
Härskiwww.apajamatkat.fi
.. ne parhaat.
Arvostettuja kaloja, jotka ovat ansainneet arvostuksen.
MarkkuhKerran ollut Arin meritaimen "luennolla", eikä todellakaan ole mitään negatiivista herrasta sanoa, suosittelen lämpimästi. Oppii varmasti uusia asioita.
Joni HeimonenAapelin reissut ovat poikkeuksetta huippuluokkaa.
Huomioon otettavaa on että Ari on koko ikänsä ollut "ammattikalastaja" vapavälinein.
Keksii joka reissu jotain uutta. Lähinnä kokemukseni liittyy taukan kalastukseen.
Muita suositeltavia ovat Jouni Rauha ja Tapio Nylund.
Nämä operoivat Iniö-Uki sektorilla.
Paataja silti ykkönen !!!(...kun mä ite en järjestä reissuja...).
Jari SuomalainenArin opissa on kerran tullut oltua, kun firman kalamiehet haki oppia kuhan jigittelyyn. Homma toimi hienosti ja oppia tuli roppakaupalla. Ja ei ole Ari tosiaan mikään tuppisuu oppaaksi.
Firmanmies....muuten olen sitä mieltä, että Ari Paataja on Suomen paras kalastusopas.
Terveisin,
Jaakko AutioOlen ollut Ari Paatajan kanssa pari kertaa reissussa. Niillä kerroilla haettiin haukea Tammisaaren puolesta ja onnistuttiin erinomaisesti. Reissut yöpymisineen ruokailuineen jne. järjestetty hyvin. Kokemuksena pelkkää positiivista. Hinnoista en osaa sanoa, kun oli duuniporukan reissuja. Paatajalta löytyy myös omat kotisivut, joihin voi käydä tutustumassa. Sivuilla myös suht paljon kuvia.
MakeOlen käyttänyt jo vuosia myyntipainoitteisessa työssäni urheilukalastusretkiä yhtenä asiakastapahtumien formaattina. Kokemuksia on useista kalastusoppaista. Ehdottomasti ykkönen on Ari Paatajan Apajamatkat. Ei ole enää ollut tarvetta käyttää muita.
Kuten Makekin mainitsi: Ari on huippuammattilainen kalamiehenä mutta myös asiakaspalvelijana ja tämähän on asiakastilaisuuksissa erittäin tärkeätä. Kaikki fasiliteetit on aina viimeisen päälle järjestetty ja vakioasiakkaat "vaativat" joka vuosi päästä aina uudestaan Arin kyytiin. Suosittelen.
JuhaPaatajan matkassa loistoreissulla viime vuonna. Ja kuukauden päästä mennään taas. Ammattimies kalahommissa ja fiksunoloinen kaveri kaiken kaikkiaan. Jaksoi neuvoa yhtä mukana ollutta ummikkoa kalastuksessa hyvin tuloksin. Palvelu "liian" hyvää, tuntui hassulta kun Paataja vaihtoi omin käsin kaikki jigit, jigipäät, vaaput ja teki uudet solmut meikäläiselle. Tumput suorina vaan oottelin kun opas hoiti kaikki. Eipä ole kukaan aiemmin noita laitellut. Suosittelen minäkin.
Mika SutinenPaatajan kanssa tuli käytyä viime syksynä meritaimenkalassa. Kaiken kaikkiaan ERITTÄIN hyvää palvelua ja asiantuntemusta. Suosittelen.
Tom Martonen