Apajamatkat

Apajamatkat on järjestänyt kalastusmatkoja Suomenlahdella vuodesta 1996 lähtien ja on pisimpään toiminut kalastusmatkojen järjestäjä sekä kalastusoppaiden verkostoitumisen koordinoija. Yrityksen perustaja "Apajaneuvos" Ari Paataja apukippareineen vie kalamiehiä Suomenlahden ja Saaristomeren mainiolle ottipaikoille. Kalastumatkoja tehdään hyvin varustetuista turvatarkastetuista veneistä, jotka pystyvät ketterästi liikkumaan kalakarien keskellä. Matkoja järjestetään seitsemänä päivänä viikossa useamman veneen voimin. Toimintamme on ollut malliesimerkkinä monille uusille alan yrittäjille.

Suositeltava kalastajamäärä on 4-8 per vene, veneestä riippuen. Isojen ryhmien kalastusmatkoja toteutetaan usealla pienveneellä. Talvella järjestämme pilkkimatkoja Suomenlahdelle sekä eksoottisia kaukomatkoja lämpimiin maihin.

Työtä tehdään sydämellä ja aidolla innostuksella kalastukseen mikä on huomattu asiakkaiden keskuudessa. Asiantuntemukseemme luotetaan. Laadukkain kalastus Suomenlahdella ei ole kaikkein kalleinta, sillä hinta- laatusuhteemme on asiakaspalautteen mukaan ylivertainen.

Apajamatkat
Ari Paataja
Bergkullantie 20
02400 KIRKKONUMMI
puh. 040-5052225


Kalastusta jo vuodesta 1965.